Wie Gyproc, systeemplafonds, gevelbekleding en timmerwerken> MAB Lommelzijn wij?

MAB Lommel bv staat voor Montage- en Afwerkingsbedrijf te Lommel.
Gyprocwerken en systeemplafonds zijn onze specialiteit, echter bent u met tal van andere werken bij ons aan het juiste adres. Kijkt u gerust verder op deze site en ontdek wat wij te bieden hebben. We werken alles tot in de puntjes af en zijn pas tevreden als de klant tevreden is.

Ervaring

Als zaakvoerder van MAB Lommel BV heb ik eerst de nodige ervaring opgedaan op de werkvloer voordat ik mijn eigen zaak ben gestart. Na mijn vakantiewerk in de gipsbouw, heb ik besloten om hiermee verder te gaan.  7 Jaar ben ik in dienst geweest als werknemer bij een algemeen afwerkingsbedrijf, later ben ik 4 jaar mede-zaakvoerder van dit bedrijf geweest. Toch is het nooit helemaal mijn bedrijf geweest, en daardoor heb ik besloten om opnieuw te beginnen; mijn bedrijf, mijn werkwijze en mijn klanten. Hierdoor weet ik dat alles op een goede manier aangepakt wordt en  dat alles voor de volle 100% in orde komt.

Offerte

Mocht u interesse hebben om beroep op ons te doen, kunt u ons altijd contacteren. Bij Contact, vindt u alle gegevens die u nodig heeft. Wij komen vrijblijvend bij u kijken en maken een gepaste offerte.